Baile Govora - oaza de liniste si sanatate
Localitatea Nadarzyn din Polonia, infratita cu Baile Govora
Primaria orasului Baile Govora
MIHAI EMINESCU OMAGIAT LA BAILE GOVORA


A fost publicata Hotararea Consiliului Local nr. 69/2013 privind stabilirea si aprobarea nivelului impozitelor, taxelor si a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2014
Detalii ...
Erata la capitolul VI Taxa pentru folosirea mijloacelor de reclama si publicitate din HCL nr. 69/2013
Detalii ...


In fiecare an, pe data de 15 ianuarie, Mihai Eminescu, „Luceafarul poeziei romanesti" ajunge la inimile celor care il omagiaza. Anul acesta se implinesc 164 de ani de la nasterea celui mai mare poet roman, care, chiar dacă il trecem cu vederea de-a lungul anului, se face simtit prin poemele cunoscute. Are cel mai lung poem de dragoste, „Luceafarul” si a descris copilaria pe care a petrecut-o la Botosani si Ipotesti in versuri. Nu este roman care la scoala nu a invatat macar o poezie de Eminescu sau vreun indragostit care nu a putut alege vreun poem al poetului, pe care sa-l recite iubitei.
Intr-o atmosfera frumoasa, azi, la sarbatoarea poetului, la Liceul Tehnologic Baile Govora, elevii de gimnaziu si liceu au reusit sa emotioneze audienta cu programul artistic "Eminesciana 2014" pregatit special pentru acest eveniment. Prezentarea multimedia a vietii si operei lui Mihai Eminescu a fost urmata de un atractiv si interesant program artistic dedicat poetului pus in scena cu multa daruire si abnegatie de doamna Camelia Gheorghe-Pavelescu, director si profesor de limba romana, sprijinita de colegii de la catedra de limba si comunicare. Astazi, Eminescu ne-a vorbit prin intermediul teatrului si cantecului. Nu intamplator ziua de 15 ianuarie a fost aleasa ca Zi a Culturii Nationale.
La evenimentul care a marcat omagierea lui Mihai Eminescu au participat elevi si cadre didactice iar din partea administratiei publice locale dl. Mihai Mateescu - primarul orasului Baile Govora si dl. Mihai Mecu - consilier IT, proiecte si programe la Primaria Orasului Baile Govora.

Eminescu a fost o personalitate coplesitoare, care i-a impresionat pe contemporani prin inteligenta, memorie, curiozitate intelectuala, cultura de nivel european, patriotism, bogatia si farmecul limbajului. Din acest motiv putem spune ca "fara Eminescu am fi mai altfel si mai saraci" (Tudor Vianu).


Mihai Eminescu
NE-AM SUIT IN DEALUL CLUJULUI ...
"Ne-am suit in dealul Clujului ..." Nu insa sa culegem o floare badelui ci pentru ca am participat la Targul de Turism "Touristica" care s-a desfasurat la Polus Center, Cluj-Napoca, in perioada 21-23.03.2014. Editia a X-a a acestui important eveniment din industria turismului a oferit posibilitatea expertilor din domeniu de a prezenta, promova si a vinde cat mai multe vacante, intr-un cadru informal si placut. La acesta editie au fost prezentate oferte de turism pentru vacanta de vara atat in Romania cat si in strainatate, dar si destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism cultural si de business, luna de miere, turism balnear etc. Baile Govora a fost singura statiune balneo-climaterica din Romania prezenta la acest targ de turism fiind reprezentata de catre Primaria Orasului Baile Govora in cadrul proiectului "Dezvoltarea si consolidarea turismului din orasul Baile Govora, prin promovarea potentialului turistic local", finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 5, Domeniul Major de Interventie 5.3. In opinia echipei de promovare - dl. Mihai Mateescu, primarul orasului; dl. Mihai Mecu, consilier proiecte si programe; dl. Nicolae Zotica, inspector stare civila - actiunea a fost una incununata de succes, Baile Govora aflandu-se printre preferintele celor in cautare de vacante, atat pentru relaxare dar mai ales pentru tratament balnear. Cu acest prilej au fost distribuite materiale de promovare diverse: pliante, ghiduri turistice, albume, carti postale, brosuri tematice, harti turistice, obiecte inscriptionate etc. In acelasi timp au fost stabilite mai multe contacte cu diverse agentii de turism din tara. Posturi de televiziune nationale ca Digi TV si Realitatea TV precum si presa regionala, rand pe rand au mediatizat standul statiunii balneo-climaterice Baile Govora.


BAILE GOVORA PREZENTA LA "TRANSYLVANIA TOURISM FAIR" BRASOV
In perioada 28-30.03.2014, sub patronatul ANAT, s-a desfasurat la Business Park din Brasov cea de-a VII-a editie a "Transylvania Tourism Fair", Primaria Brasov fiind co-organizatorul acestui eveniment. Printre cei peste 70 de expozanti s-au numarat cele mai importante agentii de turism din tara, mari tour-operatori ai pietei de servicii turistice, unele dintre cele mai bune hoteluri din Brasov si din tara, autoritati locale, asociatii de promovare a zonelor turistice, banci, etc. AUTORITATEA NATIONALA PENTRU TURISM si OFICIUL DE TURISM AL UNGARIEI au fost de asemenea prezente. DERTOUR ROMANIA  a sustinut in continuare TTF in calitate de sponsor principal si sarbatorind implinirea a 10 ani de cand este prezent pe piata din Romania. Grupul Air France KLM a fost prezent pentru prima data la acest eveniment in calitate de sponsor.
STATIUNEA BALNEO-CLIMATERICA BAILE GOVORA a fost reprezentata cu succes si la acest important targ de turism de catre PRIMARIA ORASULUI BAILE GOVORA care a participat cu diverse materiale de promovare si publicitate outdoor, intr-un stand generos, in cadrul proiectului "Dezvoltarea si consolidarea turismului din orasul Baile Govora, prin promovarea potentialului turistic local", finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013.


Cu acest prilej au fost stabilite mai multe contacte cu importante agentii de turism din tara iar turistii care au vizitat candva Baile Govora au fost placut impresionati sa redescopere noua infatisare a statiunii si trendul ascendent pe care aceasta s-a inscris ca urmare a investitiilor in infrastructura de turism si a numeroaselor campanii de promovare din cadrul proiectelor implementate de Primaria Orasului Baile Govora.
Ca de fiecare data, mass-media a fost prezenta si la aceasta editie: TRAVELLER MAGAZIN, TOUR.IST, TRAVEL ADVISOR, TOURIST INFORMATOR, INFOTRAVEL ROMANIA si TRANSILVANIA BUSINESS, ANTENA 3,TVS.
Pe parcursul evenimentului au avut loc diferite manifestari si workshop-uri pentru specialisti.

Ne folosim de acest prilej pentru a le multumi organizatorilor - Agentia Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions Brasov (www.krontour.ro) - pentru profesionalismul de care a dat dovada in tot ce a insemnat TTF 2014; Hotelului Kronwell Business & Lifestyle Brasov pentru frumoasa cina festiva oferita participantilor la TTF 2014 (www.kronwell.com) si, nu in ultimul rand, gazdelor noastre - Hotel Kolping Brasov - pentru serviciile profesionale oferite si pentru promovarea conceptului Kolping (www.hotel.kolping.ro). 
In data de 07.05.2014, Primaria Orasului Baile Govora a primit vizita grupului de studenti din Anglia, de la Colegiul Petroc din Devon, care se afla in Romania, pentru doua saptamani, intr-o campanie de prezentare a unui sport mai putin practicat la noi - rugby tag - in comunitati mici si mijlocii. Mai multe detalii puteti afla aici:
https://www.petroc.ac.uk/news/n802/petroc-students-head-to-romania-to-teach-tag-rugby-to-school-children
In ultimele trei zile, studentii de la Petroc au fost si la Liceul Tehnologic din Baile Govora unde au jucat tag rugby alaturi de elevii nostri.
Imagini de la vizita efectuata la Primaria Orasului Baile Govora la invitatia domnului primar Mihai Mateescu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.674716722565060&type=1&l=9823c08318
Imagini de la vizita efectuata la Liceul Tehnologic Baile Govora:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.672688656101200.1073741858.100000802157913&type=1&l=be0831954a
UN NOU SUCCES AL COPIILOR DE LA CLUBUL SAISHIN KARATE DO BAILE GOVORA

In data de 25 mai 2014 a avut loc la Petrosani Cupa Masibo la karate. Sase sportivi de la Baile Govora au participat la aceasta competitie si au obtinut urmaroarele rezultate:
Loc I - medalie de aur: Rosca Stefania (5 sportivi pe categorie)
Loc II - medalie de argint: Cioaca Marina (9 sportivi pe categorie) si Radu Alexia (3 sportivi pe categorie)
Loc III - medalie de bronz: Petronescu Alexandru (4 sportivi pe categorie) si Marica Loredana (21 sportivi pe categorie)
A mai participat Rosca Roland (7 sportivi pe categorie) - a avut o prestatie buna, dar din pacate de data aceasta nu a reusit sa se claseze pe podium.
Participarea sportivilor la aceasta intrecere a fost posibila datorita d-lui Mihai Mateescu, Primarul Orasului Baile Govora, care a suportat personal cheltuielile de deplasare ale sportivilor.
Felicitari si mult succes la competitiile urmatoare!
VIZITA DE INFORMARE SI DOCUMENTARE A SEFILOR MISIUNILOR DIPLOMATICE DIN ROMANIA


Ministerul Afacerilor Externe a organizat, in perioada 16-18 mai 2014, o vizita de informare si documentare in judetele Valcea si Gorj pentru sefii misiunilor diplomatice acreditate la Bucuresti. Manifestarea face parte din strategia de diplomatie publica a Ministerului Afacerilor Externe, oferind reprezentantilor misiunilor diplomatice acreditate la Bucuresti oportunitatea aprofundarii cunostintelor despre Romania, precum si posibilitatea stabilirii de contacte directe cu autoritatile locale din diferite domenii. In acest an, manifestarea a reunit 42 de diplomati straini. Delegatia a sosit in statiunea Baile Govora in data de 16 mai 2014, fiind cazata la Hotelul "Palace" unde a fost intampinata cu paine si sare.
Delegatia a fost primita de catre primarul orasului Baile Govora, domnul Mihai Mateescu, care considera ca vizita a contribuit esential la dezvoltarea relatiilor diferitelor state ale lumii cu judetul Valcea si statiunea Baile Govora. Avand in vedere ca Baile Govora are un inalt potential turistic, comunicarea directa cu oameni de elita ai diplomatiei mondiale a constituit garantia unor relatii de comunicare sincere, pragmatice si de interes reciproc pentru dezvltarea poteantialului turistic local. Diplomatilor le-au fost inmanate mape cu brosuri de prezentare in limba engleza a statiunii Baile Govora, albume foto cu imagini din trecutul si prezentul orasului precum si propuneri de proiecte in limba engleza care au vizt in principal dezvoltarea infrastructurii turistice si de agrement din Baile Govora.
In dimineata zilei de 17 mai, la invitatia primarului orasului Baile Govora, domnul Mihai Mateescu, oaspetii au vizitat parcul balnear unde au facut scurte declaratii si au dat interviuri presei prezente la eveniment.
Asociatia S.I.R.A. - Societatea de Integrare Romaneasca si Avangarda cu sprijinul Primariei Orasului Baile Govora va invita sambata, 14 iunie 2014, intre orele 12:00 - 20:00, la evenimentul* „Maiestrie mestesugareasca, traditie si cultura in Baile Govora”, ce va avea loc in Amfiteatrul din Parcul Central din Baile Govora, judetul Valcea.
Intre orele 12:00 - 19:00 va invitam sa admirati produse traditionale romanesti in cadrul unei expozitii, sa va bucurati de scenetele cu Pacala si ai lui si de un program artistic romanesc in compania ansamblurilor folclorice "Floricica" din Costesti si "Stelute Brancovene" din Horezu.
De la ora 19:00, Crush si Alexandra Ungureanu ne promit un concert de neuitat!
Va asteptam!
*Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „Vestigii culturale si istorice în statiunea Baile Govora” finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 5: „Dezvoltarea durabila si promovarea turismului”, Domeniul Major de Interventie 5.3: „Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica”, Operatiunea: „Dezvoltarea si consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovarii produselor specifice si activitatilor de marketing specifice”.
FESTIVALUL "FLORILE GOVOREI", 16-17.08.2014


In zilele de 16 si 17 august 2014, statiunea Baile Govora a fost gazda celei de-a 45-a editii a complexului de manifestari cultural-artistice si sportive "Florile Govorei".
Editia din acest an a fost una jubiliara care a marcat implinirea a 100 de ani de existenta si traditie a Hotelului "Palace". Cu aceasta ocazie, Primaria orasului Baile Govora a organizat colocviul "Hotel Palace, 100 de ani de existenta si traditie", prilej cu care au fost prezentate informatii si imagini inedite legate de hotel in decursul celor 100 de ani de dainuire. Au avut expuneri: d-ra prof. drd. Ionela Nitu - consilier superior la Serviciul judetean Valcea din cadrul Arhivelor Nationale ale Romaniei; dl. prof. dr. Sorin Oane - istoric; dl. prof. univ. dr. Alexandru Popescu-Mihaesti - presedintele Forumului Cultural al Ramnicului; d-na arh. Doina Negoita; dl. Mihai Mateescu - primarul orasului Baile Govora si dl. Mihai-Mircea Mecu - consilier superior in cadrul compartimentului IT, proiecte si programe, Primaria orasului Baile Govora. Au participat oameni de cultura, specialisti, consilieri locali, cadre didactice, cetateni si turisti.
Un alt eveniment important care a marcat, de asemenea, editia din acest an a Festivalului "Florile Govorei" l-a constituit inaugurarea noului sediu al Bibliotecii publice "Alexandru Iliescu" din orasul Baile Govora, a Muzeului balnear si a Colectiei de arheologie si carte veche bisericeasca Gheorghe Petre Govora, sediu reabilitat in cadrul Programului national "Dezvoltarea echilibrata si integrata a statiunilor balneoclimaterice din Romania".
Pentru cele doua zile de sarbatoare gazdele au oferit turistilor si localnicilor un program artistic variat la care au contribuit intepreti, formatii si ansambluri din zona si din tara: "Stelute Brancovene" din Horezu, "Floricica" si "Domnitele" din Costesti, Ansamblul folcloric "Tara Motilor" din Albac, Ansamblul artistic "Floare de colt" din Campulung Moldovenesc, Gavril Prunoiu si Grupul "Doruri Muscelene" din Campulung, Hariton Bunget, Elena Ghitulete, Emilia Dorobantu, Mariana Anghel, Mariana Ionescu-Capitanescu, Ane-Marie, Anda Deaconu, Roland Rosca, Bianca Popescu, Johnny Badulescu, Emanuel Cirstea, Keo si Skizzo Skillz. Nu au lipsit spectacolele de teatru in aer liber si parada costumelor de epoca sustinute de artisti de la teatrele "Ariel" si "Anton Pann" din Rm. Valcea.
In context au avut loc intreceri sportive la tenis de camp in cadrul competitiei "Cupa Aditen Golden Partener" si Cupa "Florile Govorei 2014" la minifotbal.
Au fost organizate concursuri de creatie literara si desene la care s-au inscris numerosi participanti. Marele premiu al concursului de creatie literara cu tema "Baile Govora - orasul meu de suflet" a fost castigat de d-ra Elena-Claudia Popa in varsta de 15 ani din orasul Baile Govora iar Premiul special al juriului a fost acordat d-nei Nicoleta Enculescu, 42 de ani din Bucuresti. Au fost, de asemenea acordate premii (locul 1, 2, 3 si mentiune), pe categorii de varsta, altor 11 participanti.
Concursul de desene pe asfalt, din cauza vremii nefavorabile, s-a transformat in desene pe hartie si s-a tinut in sala de sedinte a Consiliului local Baile Govora. Toti participantii, cu varste cuprinse intre 4-12 ani, au fost premiati, acestia primind din partea organizatorilor dulciuri si obiecte de vestimentatie.
Primaria orasului Baile Govora a fost, de asemenea, prezenta cu un stand de promovare amenajat in centrul statiunii, actiune care face parte din proiectul "Dezvoltarea si consolidarea turismului din orasul Baile Govora prin promovarea potentialului turistic local" finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013.
Multumim pe aceasta cale sponsorilor pentru generozitatea de care au dat dovada pentru ca aceasta editie jubiliara sa aiba loc: SC RALUNIC SRL, SC CEZ ROMANIA SRL, SC BAILE GOVORA SA, SC DAMILA SRL, SC ION MOS SRL, SC DIGITAL CABLE SYSTEMS SA, SC BOROMIR IND SRL, SC MIRAPET SRL, SC SICOR SRL, SC GOVORA SA, SC COM DIVERS SRL, SC CAZICOM SRL, SC NATURA MAGI FLOWER SRL. Aducem, de asemenea, mutumiri partenerilor media "Viata Valcii", TV VTV, Radio Kiss FM si nu in ultimul rand echipei de la PDE STRATEGII SI INVESTITII SRL pentru filmarile efctuate in perioada 15-17.08.2014 in vederea realizarii filmului turistic al statiunii Baile Govora.
Totodata, se cuvine sa adresam multumirile noastre d-lui Sergiu Cicu, directorul Casei de cultura a sindicatelor "C.D. Aricescu" din Campulung pentru organizarea programului artistic al acestei editii a festivalului "Florile Govorei".

ZIUA INTERNATIONALA A PERSOANELOR VARSTNICE SARBATORITA LA BAILE GOVORA
Cu fiecare zi suntem cu totii mai in varsta, cu o zi mai aproape de vesnicie. Pentru o categorie de semeni ai nostri, varstnicii, aceasta unitate de masura a vremelniciei este mai grava, pentru ca este mai grea. Mai incarcata de amintiri, de neputinte, de boli, de insingurare, de gandul la marea trecere. Dar, asa cum toamna nu e doar incheierea exuberantei estivale, ci si rastimpul roadelor, tot astfel, varsta senectutii nu socoteste doar ce-a risipit, ce-a mai ramas, ci si ce a adunat.
Astfel, si anul acesta, ca de altfel in fiecare din cei 15 ani trecuti, dl. Mihai Mateescu, primarul orasului Baile Govora, s-a implicat in organizarea si sponsorizarea editiei a XVI-a a manifestarilor dedicate Zilei internationale a persoanelor de varsta a III-a care s-a desfasurat duminica 28 septembrie 2014, cu incepere de la ora 12:00 in frumoasa si primitoarea locatie Restaurantul "Silva" din orasul Baile Govora. Ca si in anii precedenti si anul acesta s-a inregistrat un record in ce priveste participarea la sarbatoarea persoanelor varstnice, atat din oras, localitatile componente Curaturi si Gatejesti, cat si persoane de varsta a III-a venite la tratament in statiune.
In cuvantul de deschidere, primarul orasului Baile Govora, dl. Mihai Mateescu a tinut sa multumeasca celor prezenti pentru toata munca depusa de-a lungul vietii, pentru rezultatele obtinute dar mai ales pentru exemplul de cinste si corectitudine dat generatiilor mai tinere. Festivitatea a continuat cu decernarea de diplome, torturi, sampanie si bani cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie, prilej cu care au fost premiate de catre primarul Mihai Mateescu 6 cupluri de seniori. De asemenea, au fost acordate 7 diplome persoanelor cu varsta peste 90 de ani.
Atractia evenimentului a constituit-o tombola cu diferite obiecte de uz casnic dupa care a urmat o masa festiva si un frumos program artistic. Toate acestea au marcat un zambet pe fetele celor prezenti, ridate de povara anilor dar mai ales de vremurile grele din ultimii ani.
ORASUL BAILE GOVORA PREZENT LA CRAIOVA CU PRILEJUL COMEMORARII REFUGIATILOR POLONEZI IN ROMANIA
Marti, 7 octombrie 2014, la invitatia Ambasadorului Repubicii Polone in Romania - E.S. Marek Szczygiel -, dl. Mihai Mateescu, primarul orasului Baile Govora a participat la Craiova la manifestarile prilejuite de comemorarea a 75 de ani de la izbucnirea celui de-al doilea razboi mondial si a primirii in Romania a refugiatilor polonezi.
Evenimentul a debutat cu vizitarea expozitiei de la Muzeul de Arta din Craiova consacrate refugiatilor polonezi in Romania din timpul celui de-al doilea razboi mondial dupa care, la cimitirul catolic a avut loc o ceremonie militara cu participarea armatei poloneze si depunerea de coroane. O trompeta a anuntat inceputul fiecarui discurs, oficialitatile poloneze, reprezentate de dl. Bogdan Borusewicz, maresalul Senatului Republicii Polone, au deschis seria luarilor de cuvant. La final, oficialii polonezi au trecut prin dreptul fiecarui mormant, citind numele celor inmormantati in cimitirul catolic. La ceremonie, alaturi de militarii polonezi, a participat comandantul Brigazii 2 Infanterie "Rovine", colonelul Dorin Blaiu si comandantii structurilor subordonate marii unitati craiovene, precum si Muzica Militara a garnizoanei Craiova.
Manifestarile s-au incheiat cu un cocktail oferit celor prezenti de catre Ambasadorul Republicii Polone in Romania, prilej cu care dl. Mihai Mateescu a oferit o diploma de excelenta E.S. dl. Marek Szczygiel.
Legatura orasului Baile Govora cu acest eveniment este una foarte stransa deoarece in perioada septembrie 1939 - martie 1944 in Baile Govora au fost cazati peste 400 de refugiati polonezi, intre care si membri marcanti ai Guvernului Polonez aflati in exil. Mai mult, in Baile Govora a functionat si o scoala primara si un gimnaziu pentru copiii refugiatilor polonezi in Vila "Cosmescu".
S-a incheiat astfel o perioada aparte din istoria relatiilor romano-polone, in care compasiunea si intelegerea manifestate fata de suferinta refugiatilor polonezi, de catre romani s-au manifestat mai cu seama la oamenii obisnuiti, precum cei din Baile Govora.
Mihai Mecu, 08.10.2014


1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, adoptata prin lege dupa inlaturarea regimului comunist. Din punct de vedere istoric, la 1 Decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia, constituita din 1228 de delegati si sprijinita de peste 100.000 de romani veniti din toate colturile Ardealului si Banatului, a adoptat o Rezolutie prin care s-a consfintit unirea tuturor romanilor din Transilvania, intreg Banatul (cuprins intre raurile Murea, Tisa si Dunare) si Tara Ungureasca (Crisana, Satmar si Maramures) cu Romania.
O necesitate istorica - natiunea trebuie sa traiasca intr-un stat national - s-a dovedit mai puternica decat orice guvern sau partid, culpabil de egoisme sau incompetenta, si, punand in miscare natiunea, i-a dat acea forta uriasa ca peste toate adversitatile sa dea viata aspiratiei sale: statul national.
A fost ziua noastra si ne-am bucurat de ea si la Baile Govora. Cu tricolorul in piept sau in maini am trait impreuna emotia defilarilor militare ale trupelor Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Afacerilor Interne, am ras, am cantat si ne-am bucurat ca suntem ROMANI.
Manifestarile dedicate Zilei Nationale si a implinirii a 96 de ani de la Marea Unire au debutat la ora 12:00, la Primaria Baile Govora, unde, cu mic, cu mare, pe un frig patrunzator, s-au adunat locuitorii orasului, turistii aflati in statiune, elevi si cadre didactice care au pornit  intr-o plimbare catre Monumentul Eroilor aflat la intrarea in parcul central, fiecare dintre cei prezenti purtand tricolorul in maini sau in piept. La Monumentul Eroilor s-au alaturat oficialitati locale si judetene intre care si deputatul liberal Cristian Buican. Dupa cuvantul de deschidere rostit de primarul orasului, dl. Mihai Mateescu, a urmat un te deum sustinut de Parohia Orasului Baile Govora. Tinerilor care au implinit varsta majoratului le-au fost inmanate atestate care le confera titlul de cetatean cu drepturi depline. Dupa momentul solemn marcat de depunerea coroanelor a urmat defilarea trupelor Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Afacerilor Interne.
Timp de doua ore au evoluat, pe rand, in diferite programe artistice, elevi de la Liceul Tehnologic Baile Govora, Scoala Gimnaziala Pausesti-Serbanesti, Scoala Gimnaziala Bunesti, Scoala Gimnaziala Bodesti-Barbatesti si studenti de la Universitatea "Constantin Brancoveanu". Cei prezenti s-au putut bucura de mancare calda si o tuica fiarta.
ZIUA NATIONALA A ROMANIEI SARBATORITA LA BAILE GOVORA
Toate drepturile rezervate - Primaria Orasului Baile Govora, 2017 - primaria@primaria-baile-govora.ro
Site-ul este optimizat pentru Internet Explorer vers. 8 sau mai mare, Mozilla Firefox, Google Chrome si Adobe Reader 9.x sau mai mare
Suntem oficial pe Facebook!