Toate drepturile rezervate - Primaria Orasului Baile Govora, 2017 - primaria@primaria-baile-govora.ro
Site-ul este optimizat pentru Internet Explorer vers. 8 sau mai mare, Mozilla Firefox, Google Chrome si Adobe Reader 9.x sau mai mare
Create your own web pages in minutes...
Primaria orasului Baile Govora
Sarbatori fericite! La Multi Ani 2012!
Exemplu JavaScript-HTML - Afisare data
Google
NOUTATI

Bine ati venit pe site-ul oficial al
Primariei Orasului Baile Govora
Localitatea Nadarzyn din Polonia, infratita cu Baile Govora
Stema orasului Baile Govora
Cautare in site ...

"Nasterea Domnului si Anul Nou sa aduca in viata dumneavoastra pace, multa sanatate si bucurii. Lasati magia colindelor sa va picure in suflet armonie, intelegere si feeria Sfintelor Sarbatori. Primiti toata pretuirea mea si un calduros La Multi Ani din tot sufletul. Mos Craciun sa va daruiasca cele mai bune ganduri si multa fericire".
La Multi Ani!"
Mesajul Sfintelor Sarbatori ale Craciunului si Anului Nou
adresat de primarul Mihai Mateescu
locuitorilor orasului Baile Govora
Hotel Belvedere
Hotel "Belvedere" Baile Govora. Detalii ...
Baza sportiva ADITEN - Baile Govora
Baza sportiva "ADITEN SPORT CLUB" Baile Govora. Detalii ...
Iarna 2011
1918 - 2011
PROGRAMUL MANIFESTARILOR DEDICATE
ZILEI NATIONALE A ROMANIEI
1 Decembrie 2011


12.30 - 12.35    Prezentarea si intrarea in dispozitiv a detasamentului de jandarmi

12.35 - 12.40    Cuvântul de deschidere rostit de primarul orasului Băile Govora

12.40 - 13.00    Te Deum sustinut de un sobor de preoti

13.00 - 13.10    Cuvântul unor invitati: veterani de război, ofiteri în rezervă, etc.

13.10 - 13.30    Depunerea de coroane

13.30 - 13.45    Program artistic sustinut de elevii Liceului Teoretic Băile Govora

13.45 - 14.00    Defilarea detasamentului de jandarmi prezent la eveniment

14.00 - 14.30    Intonarea de cântece patriotice la statia de radioamplificare

14.30               Încheierea manifestărilor


Primar,
Mihai MATEESCU

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI SARBATORITA SI LA BAILE GOVORA
1 Decembrie 2011

1 decembrie este Ziua Natională a României, potrivit Constitutiei din 1991, articolul 12, alineatul 2. Această zi a fost adoptată anterior, prin Legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulgată de presedintele Ion Iliescu si publicată în Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990, fiind o sărbătoare publică a României.

La 1 decembrie 1918, Adunarea Natională de la Alba Iulia, constituită din 1228 delegati si sprijinită de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colturile Ardealului si Banatului, a adoptat o Rezolutiune care consfinteste unirea tuturor românilor din Transilvania si întreg Banatul (cuprins între râurile Mures, Tisa si Dunăre) cu România.

Ziua de 1 decembrie 1918 marchează bilantul luptei românilor pentru întregire statală, care vine să încununeze precedentele actiuni ale fratilor din Basarabia (27 martie 1918) si Bucovina (15/28 noiembrie 1918). Poporul român a valorificat conjunctura internatională creată în urma Primului Război Mondial si a stiut să se afirme în contextul miscării de eliberare a popoarelor si al victoriei principiului nationalitătilor în Europa.

Ziua Nationala a fost sarbatorita si in orasul Baile Govora, ca de altfel in fiecare an, la monumentul eroilor, intr-o atmosfera de sarbatoare. Evenimentul a fost onorat de prezenta prefectului judetului Valcea, dl. Petre Ungureanu si dl. Alexandru Popescu-Mihaesti, profesor universitar la Universitatea "Spiru Haret". Alaturi de oficialitatile locale, primarul orasului si consilieri locali, au participat conducatori ai unor institutii publice locale, cadre didactice, elevi, parinti, veterani de razboi, turisti, preoti, reprezentanti ai politiei si jandarmeriei.


REVELION 2012

Primaria Orasului Baile Govora va invita sa petreceti Revelionul 2012. Intr-o atmosfera de sarbatoare, la cumpana dintre ani, va asteptam cu colinde, muzica usoara si populara, cozonac, vin fiert si un frumos foc de artificii. Programul detaliat aici ...
EMOTIE DE CRACIUN


Pentru prezentarea de mai jos aveti nevoie de Flash Player. Daca aceasta  nu se incarca automat in browser, puteti descarca player-ul de aici. Slide-urile se deruleaza automat si fiecare slide dureaza 15 secunde. Prezentarea are sonor.
Pentru a putea vizualiza elementele multimedia de mai jos trebuie sa permiteti browser-ului dumneavoastra redarea acestora daca vi se solicita. LA MULTI ANI 2012 !