Toate drepturile rezervate - Primaria Orasului Baile Govora, 2017 - primaria@primaria-baile-govora.ro
Site-ul este optimizat pentru Internet Explorer vers. 8 sau mai mare, Mozilla Firefox, Google Chrome si Adobe Reader 9.x sau mai mare
Exemplu JavaScript-HTML - Afisare data
Google
vizitatori din 20.01.2008
NOUTATI

13/01/2013 - ultima actualizare


Localitatea Nadarzyn din Polonia, infratita cu Baile Govora
Cautare in site ...

Hotel Belvedere
Hotel "Belvedere" Baile Govora. Detalii ...
Baza sportiva ADITEN - Baile Govora
Baza sportiva "ADITEN SPORT CLUB" Baile Govora. Detalii ...
Arhiva principalelor evenimente desfasurate in anul 2011 poate fi accesata aici:
Pagina 1 | Pagina 2
Suntem oficial pe Facebook!
Suntem oficial pe Facebook!

Suntem oficial pe Facebook!
Subscriere Newsletter

Email *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse
 
Arhiva principalelor evenimente desfasurate in anul 2012 poate fi accesata aici:
Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 (Zilele Orasului Baile Govora) | Pagina 4
Pensiunea "Sfanta Maria" Baile Govora. Detalii ...
Vila "Lili" Baile Govora. Detalii ...
Vila "Iris" Baile Govora. Detalii ...
Pensiunea "Dalli" Baile Govora. Detalii ...
Pensiunea "Madalina" si Restaurant "Crasma Radului" Baile Govora. Detalii ...
Primaria orasului Baile Govora
In eforturile sale sustinute de a oferi servicii de calitate cetatenilor, Primaria Orasului Baile Govora a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008. In acest sens, institutia isi propune, printre multe altele, atingerea urmatoarelor aspecte:

MISIUNEA
Misiunea noastra este de a construi parteneriate durabile bazate pe incredere, pentru valorificarea oportunitatilor, cresterea eficientei si a nivelului de dezvoltare locala.

SCOPUL
Sa oferim cetatenilor si partenerilor nostri informatii corecte, la timp, solutii pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri prin compartimentele specializate.

PRINCIPII

Fiecare entitate este unica, fiecare abordare inedita
Calitatea serviciilor oferite de catre institutia noastra este definita de o abordare prioritara si inedita a oportunitatilor dumneavoastra de dezvoltare.

Confidentialitate prin respect si respect prin confidentialitate
Suntem responsabili, de aceea confidentialitatea reprezinta punctul de plecare al fiecarei abordari. Aceasta completeaza valoarea serviciilor oferite de noi.

Performanta prin profesionalism
Calitatea, premisa atingerii performantei, poate fi garantata de catre un colectiv motivat, instruit, profesionist: echipa administratiei publice locale Baile Govora.

Responsabil cu Managementul Calitatii: Consilier Mihai MECU - Compartimentul IT, Proiecte si Programe
Primaria Orasului Baile Govora sustine profesionalismul.
www.devize.info
Pepiniera Baile Govora
Pepiniera Govora si-a inceput activitatea in anul 2008 si este in continua dezvoltare. Situandu-ne intr-o zona cu traditie, localitatea Baile Govora, judetul Valcea, venim in intampinarea clientilor nostri cu produse de calitate superioara. Detalii aici ...
Site-ul oficial al Primariei Orasului Baile Govora
Traieste spiritul sarbatorilor de iarna alaturi de noi si de cei dragi ...
Sarbatori fericite! La Multi Ani!
EMOTIE DE CRACIUN


Pentru prezentarea de mai jos aveti nevoie de Flash Player. Daca aceasta  nu se incarca automat in browser, puteti descarca player-ul de aici. Slide-urile se deruleaza automat si fiecare slide dureaza 15 secunde. Prezentarea are sonor.
PRIMARIA ORASULUI BAILE GOVORA INVITATA LA CONGRESUL PRIMARIILOR DIN ROMANIA 2012
Miercuri, 19 Decembrie 2012, in cocheta locatie Phoenix Club Cernica de langa Bucuresti s-a desfasurat Congresul Primariilor 2012. Evenimentul a fost organizat de Compania Avangarde PR Agency Romania iar Primaria Orasului Baile Govora a avut onoarea sa fie invitata la acest frumos eveniment. Administratia Publica Locala din Baile Govora a fost reprezentat de dl. Mihai Mateescu, Primarul Orasului Baile Govora si dl. Mihai Mecu, Consilier IT, Proiecte si Programe.
Au fost prezente peste 40 de primarii din Romania, Asociatia Oraselor si Comunelor din Romania, reprezentanti ai Ambasadelor din Franta, Israel, Ungaria, Maroc, Tunisia si Japonia. De asemenea au participat reprezentanti ai Unitatii Centrale pentru Coordonarea Parteneriatului Public-Privat-Guvernul Romaniei, partener al evenimentului.
Cu acest prilej, Primariile, prin reprezentantii acestora, au impartasit din experienta profesionala, au dezbatut un bilant anual, bazat pe raportul anului 2012 din prisma realizarilor, ca schimb de experienta pentru celelalte Administratii Locale. Tot in cadrul Congresului au fost exemplificate proiectele ce se afla in derulare sau sunt deja identificate ca nevoi.
Congresul Primariilor din Romania a beneficiat de suportul informational oferit de invitatii speciali ai ministerelor si institutiilor de resort.
Tematica evenimentului a cuprins urmatoarele subiecte:
  • Viziunea Autoritatilor Locale cu privire la implementarea Parteneriatului Public Privat in Romania
  • Proiecte prioritare, necesitati identificate de Guvern si Primarii pentru a fi realizate prin parteneriat public privat, in baza Legii 178/2010.
  • Reticentele Administratiilor Locale cu privire la aplicarea Legii 178/2010.
Acest eveniment a oferit oportunitatea Primarului Orasului Baile Govora de a prezenta proiectele administratiei publice locale aflate in implementare sau in portofoliul 2014-2020 si de manifestare a intentiei de realizare a unor parteneriate publice-private pentru realizarea altor proiecte. Participantii au putut urmari o prezentare in limba engleza a oportunitatilor de investitii in Baile Govora precum si un film de prezentare a statiunii. Pe rand, au fost purtate discutii de afaceri cu reprezentantii Ambasadei Ungariei, Frantei, Tunisiei si Marocului.
 
CAMPIONII NOSTRI LA KARATE SHITO RYU
13 Decembrie 2012, Sala de sport a Liceului Tehnologic Baile Govora
In exclusivitate, zilele trecute am reusit sa-i facem o poza lui Mos Craciun in Baile Govora si sa-i smulgem cateva cuvinte. In zadar Mosul a incercat sa nu se lase fotografiat, dar am reusit sa-l surprindem intr-un instantaneu.
Destul de obosit dupa atatea drumuri, Mos Craciun ne-a spus ca a trecut cu daruri pe la elevii de la Liceul Tehnologic din oras, apoi a oferit batranilor si familiilor nevoiase pachete cu alimente. Sambata 22 Decembrie 2012, mosul a ajuns in parcul orasului, la bradul de Craciun amplasat la miniamfiteatru, unde a pregatit si oferit tuturor celor prezenti un frumos program artistic, alaturi de pomana porcului si vin viert.

"Nasterea Domnului si Anul Nou sa aduca in viata dumneavoastra pace, multa sanatate si bucurii. Lasati magia colindelor sa va picure in suflet armonie, intelegere si feeria Sfintelor Sarbatori. Primiti toata pretuirea mea si un calduros La Multi Ani din tot sufletul. Mos Craciun sa va daruiasca cele mai bune ganduri si multa fericire".
La Multi Ani!"
Mesajul Sfintelor Sarbatori ale Craciunului si Anului Nou adresat de primarul Mihai Mateescu locuitorilor
orasului Baile Govora