Baile Govora - o oaza de liniste si sanatate
Asezata intr-un cadru natural pitoresc, in imediata apropiere a parcului balnear, la doi pasi de centrul statiunii Baile Govora, Vila "Lili" este locul ideal de a petrece o vacanta de neuitat. Vila, o bijuterie arhitecturala care se remarca prin rafinament si eleganta, dispune de 4 camere cu pat matrimonial si 2 camere cu 2 paturi. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu, TV - cablu, telefon, minibar. La parterul vilei se alfa un salon-sufragerie si o bucatarie complet utilata, ce ofera posibilitati, atat uzului personal, cat si pregatirii mesei in regim de restaurant. Vila dispune de parcare pentru autoturisme, terase pentru petrecerea timpului in aer liber si Wi Fi gratuit. Se ofera cazare cu mic dejun inclus. Baile Govora este singura statiune din Romania unde raportul dintre aeroionii pozitivi si cei negativi este egal cu 1.

Vila dispune, de asemenea, de o baza proprie de tratament si infrumusetare unde se pot trata:
- afectiuni respiratorii (pulmonare - traheobronsite, bronsite astmatiforme, astm bronsic, BPOC; ORL - rinofaringite, sinuzite, laringite, amigdalite). PROCEDURI: aerosoli, pulverizatii, unde scurte, solux.
- afectiuni reumatismale (artroze, lombosciatica, nevralgii cervico-brahiale, umar blocat). PROCEDURI: mezoterapie, sauna infrarosu, unde scurte.
CABINET MEDICAL ALERGOLOGIE
Consultatii, testari cutanate, consultanta imunoterapie
ESTETICA MEDICALA
TERAPIE ANTICELULITICA : impachetari sanovera, sauna infrarosu
TERAPIE ANTI-AGING SI A RIDURILOR: mezoterapie, dermoporatia

Important! Baza functioneaza in tot cursul anului, inclusiv sambata si duminica.

Powered byEMF Online Form Builder
 
Click pentru a efectua o rezervare online
Localitatea Nadarzyn din Polonia, infratita cu Baile Govora
Primaria orasului Baile Govora
Statiunea Baile Govora este considerata una dintre cele mai bogate statiuni in ape iodurate si bromurate din lume, a doua din Europa. Statiunea este renumita pentru varietatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor, fiind unica statiune din tara in care se afla ape minerale cu o compozitie chimica diferentiata, ape sarate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, crenoterapie cu ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice si magneziene. Statiunea detine numeroase facilitati si instalatii de tratament: bai calde cu ape minerale iodurate si sulfuroase, bai cu esenta de brad, dus subacval, bai cu bioxid de carbon, pneumoterapie, electroterapie, hidroelectroterapie, inhaloterapia, kinetoterapie, masaj, ce ajuta la tratarea multiplelor afectiuni, de la afectiuni respiratorii pana la afectiuni reumatismale si neurologice.
In imprejurimile statiunii Baile Govora si pe meleagurile valcene se afla peste 300 de monumente istorice si de arta, de la tezaure neolitice, la vestigii dacice si romane si necropole paleocrestine.
Statiunea se afla intr-o zona cu numeroase obiecte de cult: Manastirea Govora, Manastirea Dintr-un Lemn, Manastirea Surpatele, spre Horezu (Manastirea Horezu, Manastirea Bistrita, Arnota) iar spre defileul Oltului (Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara) care au dus la o adevarata dezvoltare a turismului monahal.
Exista multe oportunitati de recreere: plimbari in parcul balnear, recent reabilitat, strandul mineral SALUS, baza sportiva ADITEN (tenis de camp si minifotbal in nocturna), pista pentru role si skateboarding, miniamfiteatru in aer libere unde au loc diverse spectacole artistice, Festivalul "Florile Govorei" - anual in penultima saptamana din luna august, vizitarea municipiului Rm. Valcea si a muzeelor importante, precum si colectiei de arheologie si arta veche "Gheorghe Petre-Govora". La Horezu se pot vizita atelierele ceramice iar la Ocnele Mari salina, recent reabilitata.
Statiunea Baile Govora datorita asezarii sale, inconjurata de dealuri acoperite cu paduri de fag, stejar si pini ofera turistilor un aer curat, un bioclimat cu veri racoroase si ierni blande.

Cai de acces

Acces rutier:
Bucuresti - Pitesti (A1) - Ramnicu Valcea (DN 7) - Baile Govora (DN 67).
Exista linii directe de autocare care efectueaza curse zilnice spre si de la Bucuresti.

Acces feroviar:
Gara Govora sau Gara Ramnicu Valcea pe linia Piatra Olt, apoi curse auto pana in statiune.

Cele mai apropiate aeroporturi:
Aeroportul Craiova la 110 km, aeroportul Sibiu - 100 km, Bucuresti - 200 km.

Distante catre principalele orase din zona:
- Pitesti - 80 km.
- Sibiu - 120 km.
- Craiova - 150 km.
- Bucuresti - 200 km.
- Brasov - 210 km.
- Tg. Jiu - 100 km.

Pentru rezervari si detalii suplimentare:
Vila "Lili"
str. Grivitei, nr. 9, Baile Govora, jud. Valcea
ROMANIA

Telefon/Fax: 0250 770 455
Telefon mobil: 0722 433 737; 0724 524 868

Email: contact@vilalili.ro
www.vilalili.ro

Toate drepturile rezervate - Primaria Orasului Baile Govora, 2017 - primaria@primaria-baile-govora.ro
Site-ul este optimizat pentru Internet Explorer vers. 8 sau mai mare, Mozilla Firefox, Google Chrome si Adobe Reader 9.x sau mai mare
Suntem oficial pe Facebook!